29.10.2020

Kaupunginvaltuusto hyväksyi 26.10. kokouksessaan hallituksen esityksen sisäliikuntahalliin ja monitoimiareenaan liittyen

Lappeenrannan kaupunginvaltuusto päätti 26.10.2020 kokouksessaan, että sisäliikuntahalli sijoitetaan osin Amiksen lämmitettävän hiekkatekonurmen paikalle. Olemassa oleva hiekkatekonurmikenttä siirtyy ja se rakennetaan loppuraportissa osoitettuun paikkaan. Hanketta varten tehdään tarvittava asemakaavamuutos. Vuoden 2021 talousarvioon varataan määräraha sisäliikuntahallin ja lämmitettävän hiekkatekonurmen hankesuunnitelmien laatimista varten. Varsinaiset investointimäärärahat voidaan osoittaa vuoden 2022 talousarviossa. Hankkeille haetaan valtionavustusta niiden toteutusvuosille.

Uusi jääareena päätettiin toteuttaa Kisapuisto-vaihtoehdon mukaisesti. Myös Kisapuiston alueella tehdään tarvittava asemakaavamuutos. Vuosien 2021–2023 talousarvioihin varataan määrärahat uuden jääareenan hanke- ja muiden suunnitelmien laatimista varten. Investointimäärärahat voidaan osoittaa talousarvioissa vuosille 2024–2025. Hankkeelle haetaan valtionavustusta sen toteutusvuosille.  LATO- konsernille ja konsernihallinnolle annettiin tehtäväksi laatia Liiga-SaiPa Oy:n kanssa aiesopimus hankkeesta ja muut tarvittavat sopimusasiakirjat.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Toimitilat Oy, projektijohtaja Ilkka Oksman,

puh. 0400 753 504, ilkka.oksman(a)lappeenranta.fi

Ajankohtaista

Siirry uutisarkistoon
  • Näytä lisää